Bokföring i Västerås - Jämför offerter

Hitta bokföringshjälp i Västerås

Jämför offerter från bokföringsbyråer i Västerås - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra bokföringsbyråer i Västerås. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika bokföringsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av bokföringsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj bokföringsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts bokföringshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla bokföringsbyråer som jobbar med den typ av bokföringshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade bokföringsbyråer.

Välj redovisningsbyrå

Välj bokföringsbyrå

Ni väljer sen den bokföringsbyrå eller bokföringskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

RedovisningsOfferter – hos oss hittar du bokföringsbyråer i Västerås

RedovisningsOfferter är en av Sveriges största förmedlare av ekonomi och bokföringstjänster på nätet med anslutna bokföringsbyråer över hela landet. Hos oss kan du helt gratis hitta en byrå som tar hand om din bokföring i Västerås. För dig som har en bokföringsbyrå i Västerås är RedovisningOfferter en effektiv marknadsföringskanal som dessutom är billig. Läs mer längre ner om hur smidigt RedovisningsOfferter fungerar för både dig som uppdragsgivare och dig som bokföringskonsult.

Enligt svensk lagstiftning ska alla företag avluta varje räkenskapsår med ett bokslut antingen i form av ett årsbokslut eller en årsredovisning. Reglerna kring årsbokslut och årsredovisning är olika beroende på vad det är för bolagsform och hur stor verksamheten är. Om du har en enskild firma avslutar du din löpande bokföring antingen med ett förenklat årsbokslut, ett vanligt årsbokslut eller en årsredovisning. Har du en omsättning på högst tre miljoner kronor kan du göra ett förenklat årsbokslut. I ett sådant ingår en balansräkning som visar företagets tillgångar, skulder och egen kapital på balansdagen och en resultaträkning som visar intäkter, kostnader och resultat för året som gått. Du behöver dock inte göra ett förenklat årsbokslut, det är helt frivilligt. Har du en omsättning på mer än tre miljoner kronor gör du ett vanligt årsbokslut som utöver balansräkning och resultaträkning även ska innehålla tilläggsupplysningar till balans- och resultaträkningen. Perioden kring årsbokslutet är alltid en hektisk tid som tar många timmar i anspråk. Om du inte redan har en bokföringsbyrå som sköter din bokföring är det praktiskt och skönt att anlita en bokföringskonsult som kan upprätta ditt årsbokslut. Då minskar risken för att det blir fel i årsbokslutet och du får tid över åt att ägna dig åt din verksamhet istället.

För dig som uppdragsgivare går det snabbt och smidigt att anlita någon som kan hjälpa dig med din bokföring i Västerås när du använder dig av RedovisningsOfferter. Dessutom är det helt kostnadsfritt! Du behöver bara skicka en förfrågan via formuläret som finns på vår hemsida och hos våra samarbetspartners. Din information matchas mot våra anslutna bokföringsbyråer i Västerås varpå du blir kontaktad av högst fem byråer som återkommer med en offert och en beskrivning av deras bokföringstjänster. Du väljer helt och hållet själv vilken bokföringsbyrå du vill anlita.

Som en av Sveriges största förmedlingssajter för bokföringstjänster får vi årligen in tusentals förfrågningar från företagare runt om i Sverige. Regelbundet frågas det efter hjälp med bokföring i Västerås. Som ansluten bokföringsbyrå får du kundernas förfrågningar skickade till dig och du väljer själv om du vill ta dig an uppdraget eller inte. Du betalar bara när du hittar ett bokföringsuppdrag som du skulle vara intresserad av och kan därmed tjäna mer per arbetstimme om du väljer de som är mest lönsamma för din byrå. Du får en personlig kontakt med uppdragsgivaren där du presenterar dina bokföringstjänster och motiverar ditt arvode vilket är extra viktigt då syftet med RedovisningsOfferter är att förmedla kvalitetssäkrade bokföringsbyråer och inte att pressa ner priserna på kvalitativa bokföringstjänsterna i botten.