Bokföring i Helsingborg - Jämför offerter

Hitta bokföringshjälp i Helsingborg

Jämför offerter från bokföringsbyråer i Helsingborg - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra bokföringsbyråer i Helsingborg. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika bokföringsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av bokföringsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj bokföringsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts bokföringshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla bokföringsbyråer som jobbar med den typ av bokföringshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade bokföringsbyråer.

Välj bokföringsbyrå

Välj bokföringsbyrå

Ni väljer sen den bokföringsbyrå eller bokföringskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

RedovisningsOfferter – smidigaste sättet att hitta en bokföringsbyrå i Helsingborg

RedovisningsOfferter är en av Sveriges ledande förmedlare och ekonomi och bokföringstjänster på nätet. Vi hjälper ditt företag att gratis hitta och jämföra bokföringskonsulter och bokföringsbyråer på din ort. Vill du hitta någon som kan sköta ditt företags bokföring i Helsingborg så använd vår förmedlingstjänst! Alla våra bokföringsbyråer har först blivit kvalitetssäkrade innan de anslutits till oss. Har du en bokföringsbyrå i Helsingborg? Längre ner kan du läsa mer om fördelarna med att vara ansluten till RedovisningsOfferter.

Bokföring innebär att man ordnar, sammanställer, värderar och rapporterar affärshändelser i ett företag och det är en skyldighet som är lagstadgad i bokföringslagen. Bokföringen ska ske enligt två metoder, fakturametoden och kontantmetoden. Med fakturametoden bokförs alla kundfakturor när de skapas och alla leverantörsfakturor bokförs så fort de kommer in. När fakturorna betalats så bokförs själva betalningen separat. Den här metoden är obligatorisk för alla verksamheter med en årsomsättning på minst tre miljoner kronor. Kontantmetoden kallas även bokslutsmetoden och där bokförs inkomster och utgifter i samband med in- och utbetalningarna. Kontantmetoden används av verksamheter som omsätter mindre än tre miljoner kronor. Även verksamheter som inte har så många transaktioner om året brukar använda sig av denna metod. Alla affärshändelser är bokföringsposter som förs in i en grundbok och i en huvudbok. I grundboken står alla bokföringsposter i kronologisk ordning, från äldst till nyast. Huvudboken är strukturerad i systematisk ordning och börjar med lägsta kontonumret först. Grundboken och huvudboken innehåller alltså samma information men i olika strukturer.

Med RedovisningsOfferter kan du hitta och jämföra byråer och konsulter inom ekonomi och bokföring i Helsingborg utan att det kostar dig något. Du behöver bara fylla i formuläret som finns på vår hemsida, och hos våra samarbetspartners, där du uppger vad för bokföringstjänster du behöver och vilken bolagsform det rör sig om. Din förfrågan skickas till våra anslutna bokföringsbyråer på din ort varpå du får svar från högst fem byråer. Du kan i lugn och ro gå igenom deras presentationer och offerter innan du bestämmer dig för vem du vill anlita. Svårare än så är det inte!

För dig som har en bokföringsbyrå i Helsingborg är RedovisningsOfferter en perfekt mötesplats mellan uppdragsgivare och bokföringskonsulter. Vår förmedlingstjänst är både effektiv och billig. Varje dag hör företagare över hela Sverige av sig till oss och vill anlita en kompetent och erfaren bokföringsbyrå. Vi får regelbundna förfrågningar om hjälp med bokföring i Helsingborg. Du väljer själv vilka kunder du vill ta dig an och det är bara de uppdrag som du är intresserad av, ingenting annat. Då kan du välja de uppdrag som är mest lönsamma för din bokföringsbyrå och på så vis tjäna mer på arbetad timme. Du får en personlig kontakt med uppdragsgivaren och kan presentera dina bokföringstjänster och motivera ditt arvode. Det är särskilt viktigt då RedovisningsOfferter inte är en prispressartjänst som försöker dumpa priserna utan en förmedlingssajt som förmedlar kvalitetssäkrade bokföringsbyråer till företagare som vill ha hjälp med sin bokföring i Helsingborg och många andra orter runt om i landet.