Redovisning i Lund - Jämför offerter

Hitta redovisningshjälp i Lund

Jämför offerter från redovisningsbyråer i Lund - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra redovisningsbyråer i Lund. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika redovisningsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av redovisningsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj redovisningsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts redovisningshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla redovisningsbyråer som jobbar med den typ av redovisningshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade redovisningsbyråer.

Välj redovisningsbyrå

Välj redovisningsbyrå

Ni väljer sen den redovisningsbyrå eller redovisningskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

RedovisningsOfferter – här finns din redovisningsbyrå i Lund

RedovisningsOfferter är en av Sveriges ledande förmedlingstjänster inom ekonomi och redovisning. Redovisningsbyråer och redovisningskonsulter över hela landet är anslutna till oss. Letar du efter en seriös byrå som kan hjälpa dig med ditt företags redovisning i Lund så hittar du en genom oss. Det är lätt, bekvämt och helt gratis att använda vår tjänst! För dig som är konsult inom redovisning i Lund är det perfekt att ansluta sig till RedovisningsOfferter. Du får möjlighet att ta dig an nya intressanta uppdrag utan att du själv behöver lägga tid och pengar på att marknadsföra dig. Du kan läsa mer lite längre ner om fördelarna med att vara ansluten till RedovisningsOfferters förmedlingstjänst.

Vad är en årsredovisning egentligen? Det är en sammanställning av ett företags räkenskaper och förvaltning under ett räkenskapsår. Enligt lagen ska alla aktiebolag, vissa handelsbolag samt ekonomiska föreningar sammanställa sitt räkenskapsår i en årsredovisning. Vad årsredovisningen ska innehålla är fastlaget i årsredovisningslagen ÅRL (1995:1154). Den ska dessutom vara offentlig. Det finns ett antal direktiv om hur en årsredovisning ska vara utformad. Den ska vara överskådligt uppställd, ge en rättvisande bild av verksamhetens ställning och resultat, samt följa god redovisningssed. Överskådligheten innebär att årsredovisningarna ska presenteras systematiskt, lättillgängligt och med stora möjligheter till överblick. Den rättvisande bilden av en verksamhets resultat och ställning utgörs av verksamhetens balansräkning, resultaträkning, noter och förvaltningsberättelse. Det sista direktivet, god redovisningssed, innebär att årsredovisningen ska upprättas i enlighet med de lagar och praxis som finns att tillämpa. Det är SRF och FAR som tillsammans tagit fram det normsystem som ligger till grund för ”god redovisningssed” för att standardisera hur svensk redovisning ska gå till. REKO kallas systemet som beskriver vad god sed vid utförande av redovisning innebär.

Som uppdragsgivare är det lätt och smidigt att få hjälp med ditt företags redovisning i Lund. På RedovisningsOfferters hemsida hittar du ett formulär där du beskriver vad för redovisningshjälp du behöver och den bolagsform din firma har. Du kan även hitta formuläret hos våra samarbetspartners. Vi jämför din information mot våra anslutna redovisningsbyråer varpå du inom kort blir kontaktad av högst fem byråer vars profiler stämmer in på dina önskemål. Du förbinder dig inte att anlita någon av redovisningsbyråerna som svarar dig. För dig som uppdragsgivare är den här tjänsten helt gratis.

Du som har en redovisningsbyrå tjänar både tid och pengar på att ansluta dig till RedovisningsOfferters förmedlingstjänst. Vi får dagligen in nya uppdrag från företag över hela Sverige som vill anlita en kunnig redovisningskonsult. Är du konsult i redovisning i Lund? Vi får ofta in förfrågningar från företag i Lundaregionen. RedovisningsOfferter är en prisvärd marknadsföringskanal eftersom du bara betalar för de uppdrag som du är intresserad av vilket gör att du själv kan välja vilka uppdrag som är mest lönsamma för just din redovisningsbyrå och på så sätt tjäna mer per arbetad timme. I din personliga kontakt med din uppdragsgivare presenterar du vad som ingår i dina tjänster och motivera ditt arvode. Kom ihåg att RedovisningsOfferter är en förmedling av redovisningstjänster och inte en prispressartjänst.