Redovisning i Helsingborg - Jämför offerter

Hitta redovisningshjälp i Helsingborg

Jämför offerter från redovisningsbyråer i Helsingborg - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra redovisningsbyråer i Helsingborg. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika redovisningsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av redovisningsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj redovisningsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts redovisningshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla redovisningsbyråer som jobbar med den typ av redovisningshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade redovisningsbyråer.

Välj redovisningsbyrå

Välj redovisningsbyrå

Ni väljer sen den redovisningsbyrå eller redovisningskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

Hitta din redovisningsbyrå i Helsingborg med RedovisningsOfferter.se!

RedovisningsOfferter är en av landets mest använda förmedlare online av ekonomi och redovisningstjänster. Genom vår tjänst hittar du noga utvalda redovisningsbyråer och redovisningskonsulter över hela landet. Vi hjälper företag och uppdragsgivare att utan någon kostnad hitta och jämföra seriösa redovisningsbyråer. Har du en redovisningsbyrå är RedovisningsOfferter ett utmärkt sätt att få in nya kunder och intressanta uppdrag. Behöver du hjälp med ditt företags redovisning i Helsingborg så använd vår hemsida! Vår förmedlingstjänst är lätt, smidig och bekväm för både uppdragsgivare och redovisningskonsulter.

Enligt årsredovisningslagen (1995:1554) kapitel 6, 2§ ska årsredovisningen upprättas på ett överskådligt sätt och i enlighet med god redovisningssed. Bokföringslagen (1999:1078) säger i kapitel 4, 2§ att bokföringsskyldigheten ska fullgöras på ett sätt som överensstämmer med god redovisningssed. Vad innebär ”god redovisningssed” egentligen? Lite förenklat kan ”god redovisningssed” beskrivas som de gällande redovisningslagar och vedertagen praxis man ska följa när man gör sin redovisning. Med vedertagen praxis menas ett vanligen använt eller allmänt accepterat tillvägagångssätt och det är Bokföringsnämnden som har det övergripande ansvaret för utvecklingen av vad som innefattas i begreppet ”god redovisningssed”. Vid räkenskapsårets slut granskas årsredovisningen för att kontrollera att allt gått rätt till. En viktig del i granskningen är att se om ”god redovisningssed” har följts. Om så inte är fallet kan det i värsta fall leda till böter för företaget. Det är mycket att hålla koll på! Då kan det vara praktiskt att ha anlitat en redovisningskonsult som vet vad som ska göras. Tänk på att det alltid är företaget självt som har det yttersta ansvaret för företagets redovisning, en redovisningskonsult är dock ansvarig för att se till att god redovisningssed efterföljs.

Letar du efter en byrå som kan hjälpa dig med ditt företags redovisning i Helsingborg så låt RedovisningsOfferters förmedlingstjänst hjälpa dig! Det är lätt, bekvämt och dessutom gratis när du är uppdragsgivare. Det enda arbetet du gör är att fylla i formuläret som du finner på vår hemsida, och hos samtliga våra samarbetspartners, och förklara vad för redovisningstjänst du söker och vilken bolagsform din firma har. Din förfrågan slussas sedan vidare till anslutna redovisningsbyråer varpå du blir kontaktad av upp till fem byråer som lämnar en beskrivning av deras tjänster och en offert. Du väljer själv vilken av redovisningsbyråerna du vill anlita.

För dig som driver en redovisningsbyrå i Helsingborg är RedovisningsOfferter det ultimata sättet att hitta nya kunder utan att du behöver lägga värdefull tid, pengar och energi på att marknadsföra dig aktivt. Vi får dagligen nya förfrågningar från både små enskilda företag så väl som stora globala aktiebolag runt om i landet. Du väljer själv de redovisningsuppdrag du är intresserad av och det är bara den kontaktinformationen som du betalar för, inget annat. Det gör att RedovisningsOfferters förmedling är mer rimlig i pris och ger fler uppdragsmöjligheter än andra marknadsföringskanaler. I din personlig kontakt med den potentiella uppdragsgivaren presenterar dina redovisningstjänster och även motivera ditt arvode. Kom ihåg att vår hemsida är inte en prispressartjänst där ”billigast är bäst”. Det är ju inte helt ovanligt att det är precis tvärtom, eller hur?