Redovisning i Stockholm - Jämför offerter

Hitta redovisningshjälp i Stockholm

Jämför offerter från redovisningsbyråer i Stockholm - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra redovisningsbyråer i Stockholm. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika redovisningsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av redovisningsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj redovisningsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts redovisningshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla redovisningsbyråer som jobbar med den typ av redovisningshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade redovisningsbyråer.

Välj redovisningsbyrå

Välj redovisningsbyrå

Ni väljer sen den redovisningsbyrå eller redovisningskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

Letar du redovisningsbyrå i Stockholm? Använd dig av RedovisnigsOfferter!

RedovisningsOfferter är en av Sveriges största nätbaserade förmedlare av tjänster inom ekonomi och redovisning och vi finns på många orter runt om i landet. Vi vänder oss både till dig som vill anlita en seriös byrå att sköta ditt företags redovisning i Stockholm och till dig som har en redovisningsbyrå och vill bli medlem i vårt nätverk. Våra anslutna redovisningsbyråer har först godkänts av oss så att de möter den standard som våra uppdragsgivare förväntar sig. Det är effektivt, smidigt och ekonomiskt att använda RedovisningsOfferter! Längre ner på sidan kan du läsa mer om fördelarna med att använda dig av vår förmedlingstjänst.

Du har säkert hört talas om eget kapital men vet du exakt vad det betyder? Inom redovisningsteori används begreppet eget kapital och det kan beskrivas som skillnaden mellan ett företags eller organisations tillgångar och skulder. I ett företag är eget kapital det belopp som ägarna själva satt in i företaget. I det ingår startkapital och kapitaltillskott som satts in i efterhand och vinster som återstår efter aktieutdelning eller egna uttag. I Sverige klassificeras eget kapital i två kategorier, bundet eget kapital och fritt eget kapital. Bundet eget kapital är sådant som inte kan delas ut till ägarna utan måste användas inom rörelsen som aktiekapital och reservfond. Fritt eget kapital är samma sak som disponibla medel och detta kan alltså delas ut till aktieägarna.

Ekonomi och redovisning är ett stort område och det är viktigt att det blir rätt i redovisningen. Genom att anlita en kunnig och erfaren redovisningskonsult så kan du förvissa dig om att ditt företags ekonomi är i goda händer. Men kom ihåg att trots att du anlitar en redovisningsbyrå så är det alltid företagets egna ansvar att redovisningen är korrekt, det är ett ansvar som du aldrig kan lämna ifrån dig.

För dig som söker en byrå att sköta om ditt företags redovisning i Stockholm så använd dig av RedovisningsOfferters förmedlingstjänst. Den är lätt, smidig och kostar heller ingenting för dig som uppdragsgivare. Det enda du behöver göra är att skicka en förfrågan med formuläret som du hittar på vår hemsida samt hos våra samarbetspartners och din information skickas sedan vidare till de anslutna redovisningsbyråer som passar bäst för ditt företags behov. Du får sedan svar från högst fem byråer som återkommer med en presentation av deras tjänster samt en offert. Sen bestämmer du själv vilken redovisningsbyrå du väljer att anlita.

Har du en redovisningsbyrå och vill ha ett effektivt sätt att få nya uppdrag till en låg kostnad så är RedovisningsOfferter pefekt för dig. Vi får dagligen in förfrågningar från såväl stora som små företag runt om i Sverige, många av dem vill anlita en konsult att sköta deras redovisning i Stockholm. Hos oss betalar du bara för de uppdrag som du är intresserad av vilket gör att vi är billigare än andra marknadsföringskanaler. Du får en viktig personlig kontakt med dina uppdragsgivare och kan presentera dina tjänster och motivera ditt arvode.