Bokföring i Linköping - Jämför offerter

Hitta bokföringshjälp i Linköping

Jämför offerter från bokföringsbyråer i Linköping - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra bokföringsbyråer i Linköping. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika bokföringsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av bokföringsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj bokföringsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts bokföringshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla bokföringsbyråer som jobbar med den typ av bokföringshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade bokföringsbyråer.

Välj bokföringsbyrå

Välj bokföringsbyrå

Ni väljer sen den bokföringsbyrå eller bokföringskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

RedovisningsOfferter – här hittar du bokföringsbyråer i Linköping

RedovisningsOfferter är idag en av Sveriges mest använda förmedlingssajter för tjänster inom ekonomi och bokföring med anslutna bokföringsbyråer över hela landet. Hos oss kan du hitta en bra och pålitlig bokföringsbyrå som kan hjälpa dig med ditt företags bokföring i Linköping. Alla bokföringsbyråer har först blivit kvalitetssäkrade av oss innan de ansluts till vår tjänst så du kan vara säker på att de bokföringsbyråer som förmedlas genom oss håller hög standard. Har du en bokföringsbyrå i Linköping och vill ansluta dig till RedovisningsOfferter är du välkommen att höra av dig till oss.

Allt som påverkar företagets ekonomi kallas för affärshändelse. Det kan vara intäkter eller kostnader som uppkommer eller att företagets tillgångar eller skulder förändras. Alla dessa affärshändelser måste bokföras tillsammans med en verifikation, alltså ett underlag, för varje affärshändelse. Varje verifikation ska ha ett unikt verifikationsnummer i löpande följd. Enligt bokföringslagen ska alla verifikationer sparas i sju år, inom landet och i läsbar form. Det finns förstås lagstadgat vad en verifikation måste innehålla:

– datum när verifikationen sammanställdes

– datum när affärshändelsen inträffade

– beskrivning av vad affärshändelsen avser

– vem eller vilket företag som transaktionen avser

– eventuellt en hänvisning till andra underlag som förvaras separat

Att sköta bokföringen kan vara tidskrävande, speciellt om du inte är van vid det. Det kan även vara lätt att du missar något vilket kan bli ganska kostsamt i längden. Då är det praktiskt och skönt att anlita en bokföringskonsult som vet exakt hur bokföringen ska göras och vad som behöver tas med i räkenskapen.

Med RedovisningsOfferers förmedlingstjänst kan du helt gratis hitta och jämföra bokföringsbyråer som kan ta hand om ditt företags bokföring i Linköping. Du skickar in en förfrågan med hjälp av vårt frågeformulär där du uppger vad för bokföringstjänster du vill ha och vilken bolagsform det är på ditt företag. Vi matchar din information mot våra anslutna bokföringsbyråer på din ort varpå du inom kort hör av fem byråer som svarar med en beskrivning av deras bokföringstjänster samt en offert. Du kan sedan gå igenom svaren i lugn och ro innan du bestämmer dig för vilken byrå du vill anlita. Valet är helt och hållet ditt eget!

För dig som har bokföringsbyrå i Linköping är RedovisningsOfferter en perfekt mötesplats mellan dig och nya kunder. Som en av Sveriges ledande förmedlare av bokföringstjänster får vi in tusentals förfrågningar varje år från företag runt om i landet. Flera av dem vill anlita någon som tar hand om deras bokföring i Linköping. När vi skickar en förfrågan till dig väljer du själv om du vill ta dig an kunden och det är bara de uppdrag som du vill ha som du betalar för. Det gör att RedovisningsOfferter är både lägre i pris och mer effektivt än andra marknadsföringskanaler. I din personliga kontakt med uppdragsgivaren bör du förklara vad som ingår i dina tjänster och därmed motivera ditt arvode. Det är extra viktigt då RedovisningsOfferter är en förmedlingstjänst där vi förmedlar erfarna och kunniga bokföringsbyråer och inte en prispressartjänst där priserna pressas i botten för att locka kunder.