Bokföring i Lund - Jämför offerter

Hitta bokföringshjälp i Lund

Jämför offerter från bokföringsbyråer i Lund - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra bokföringsbyråer i Lund. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika bokföringsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av bokföringsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj bokföringsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts bokföringshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla bokföringsbyråer som jobbar med den typ av bokföringshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade bokföringsbyråer.

Välj bokföringsbyrå

Välj bokföringsbyrå

Ni väljer sen den bokföringsbyrå eller bokföringskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

RedovisningsOfferter – hitta din bokföringsbyrå i Lund genom oss

När du vill anlita en duktig och erfaren bokföringsbyrå som kan ta hand om ditt företags bokföring i Lund så använd dig av RedovisningsOfferters smidiga förmedlingstjänst. Vi är en av Sveriges mest anlitade förmedlingar för ekonomi och bokföringstjänster med medlemmar på de flesta större orter i landet. Genom oss kan företag helt utan kostnad hitta och jämföra seriösa bokföringsbyråer. Alla våra anslutna bokföringsbyråer är kvalitetssäkrade och godkända av oss. Du som har en bokföringsbyrå i Lund och vill ansluta din byrå till oss är välkommen att kontakta oss. Längre ner på sidan kan du läsa om fördelarna med att vara med i RedovisningsOfferter.

Vad innebär bokföring egentligen? Det innebär i förenklad form att man ställer samman de inkomster och utgifter som ett företag har. Man brukar prata om affärshändelser som är in- och utbetalningar som påverkar företaget. Till varje affärshändelse ska det finnas en verifikation – ett skriftligt bevis – där det står lite kort om vad affärshändelsen avser. Det kan vara ett kvitto eller en faktura. Om du inte skulle ha en verifikation för en affärshändelse så får du göra en bokföringsorder vilket innebär att du själv har gjort verifikationen. Alla affärshändelser rapporteras i både nummerordning och kronologisk ordning. Det är det som är bokföring, eftersom det är det du gör, du för bok över dina affärshändelser. Vid räkenskapsårets slut gör du ett bokslut där du räknar samman alla konton. Genom bokslutet kan du se hur det har gått under året och hur mycket tillgångar och skulder företaget har. Många väljer att anlita en bokföringsbyrå att ta hand om hela eller delar av bokföringen. Det kan du komma överens om med din bokföringskonsult. Men tänk på att även om du anlitar någon att sköta om din bokföring är det alltid företaget självt som har huvudansvaret för att bokföringen blir korrekt! Bokföringskonsultens ansvar ligger i att bokföringen följer gällande lagstiftning och vedertagen praxis.

Via RedovisningsOfferter kan du hitta en kvalitetssäkrad bokföringsbyrå som kan hjälpa dig med ditt företags bokföring i Lund. Det är lätt, praktiskt och dessutom helt gratis för dig som uppdragsgivare. Det räcker att du fyller i formuläret som finns på vår hemsida, eller hos våra samarbetspartners, och din förfrågan skickas vidare till anslutna bokföringsbyråer i Lund. Du blir sedan kontaktad av högst fem konsulter som återkommer med en beskrivning av deras bokföringstjänster och en offert. Vem du väljer att anlita är helt och hållet upp till dig!

Har du en bokföringsbyrå i Lund är RedovisningsOfferter ett effektivt och billigt sätt att få nya kunder utan att du själv behöver lägga tid och pengar på att marknadsföra dig aktivt. Vi får tusentals förfrågningar varje år från företag i alla storlekar och bolagsformer som vill anlita en bokföringsbyrå, ofta frågar företagare om hjälp med bokföring i Lund. När du får en förfrågan skickad till dig väljer du själv om du vill ta dig an kunden eller inte och det är bara de uppdragsgivare som du vill svara måste du betalar för, ingenting annat.