Bokföring i Malmö - Jämför offerter

Hitta bokföringshjälp i Malmö

Jämför offerter från bokföringsbyråer i Malmö - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra bokföringsbyråer i Malmö. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika bokföringsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av bokföringsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj bokföringsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts bokföringshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla bokföringsbyråer som jobbar med den typ av bokföringshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade bokföringsbyråer.

Välj bokföringsbyrå

Välj bokföringsbyrå

Ni väljer sen den bokföringsbyrå eller bokföringskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

Bokföringsbyråer i Malmö hittar du hos RedovisningsOfferter

RedovisningsOfferter är en av Sveriges största förmedlingssajter för tjänster inom bokföring med anslutna bokföringsbyråer och bokföringskonsulter på de flesta ställen i landet. Vi hjälper företag att helt utan kostnad hitta och jämföra kvalitetssäkrade bokföringsbyråer. Behöver du anlita någon att sköta ditt företags bokföring i Malmö så hittar du en bra bokföringsbyrå genom oss! Samtliga anslutna bokföringsbyråer har först godkänts av oss. Driver du en bokföringsbyrå i Malmö är det perfekt för dig att ansluta dig till RedovisningsOfferter. Läs mer om fördelarna med RedovisningsOfferter längre ner på sidan.

Det vanligaste bokföringssystemet i västvärlden är så kallad dubbel bokföring. Den har sina rötter i 1400-talets Venedig då handelsmännen bokförde alla affärshändelser två gånger, en gång i debetsidan i ett konto och en gång i kreditsidan i ett annat konto. Enkelt förklarat kan man säga att debet står för plus och kredit för minus. Att fördela affärshändelser på olika konton kallas för kontering. Skillnaden mellan debet och kredit för varje affärshändelse ska alltid bli noll, annars har det blivit fel. På så sätt är dubbel bokföring till en viss grad självkorrigerande. Numera finns flertalet bra bokföringsprogram som gör att det är lätt att bokföra själv. Men ett företags bokföring och ekonomi är ju så mycket mer än bara registrera intäkter och utgifter. Alla affärshändelser ska ha en verifikation, skatten ska deklareras, momsen lika så. När varje räkenskapsår är slut ska det göras ett bokslut som dessutom måste följa bokföringslagen. Det är mycket att hålla reda på och det kan lätt bli fel om man inte är insatt. Då är det både praktiskt och skönt att ha en kunnig och erfaren bokföringskonsult som ser till att din bokföring är korrekt och att ingenting viktigt missas. Med RedovisningsOfferter hittar du en bra bokföringskonsult som tar hand om ditt företags bokföring i Malmö så att du kan ägna dig åt annat istället.

Använd dig av RedovisningsOfferters förmedlingstjänst när du vill anlita någon som gör din bokföring i Malmö! Du behöver bara skicka in en förfrågan med hjälp av frågeformuläret som finns på RedovisningsOfferters hemsida. Din information matchas mot våra anslutna bokföringsbyråer i Malmö och du får svar från högst fem byråer som återkommer med en offert. Du jämför offerterna i lugn och ro och väljer sedan vilken bokföringsbyrå du vill. Den här tjänsten här helt gratis för dig som uppdragsgivare.

Har du en bokföringsbyrå i Malmö är det perfekt att vara ansluten till RedovisningsOfferter. Vi får dagligen in förfrågningar från företagare runt om i Sverige som vill anlita en bokföringsbyrå, många vill ha hjälp med bokföring i Malmö. I jämförelse med andra marknadsföringskanaler är RedovisningsOfferter både effektivare och billigare. När du får en förfrågan skickad till dig bestämmer du själv om du är intresserad och vill svara. Det är bara de uppdrag du är vill ha av som du betalar för vilket gör att du kan välja de bokföringsuppdrag som är mest lönsamma för din byrå och därmed tjäna mer per arbetad timme.