Bokföring i Norrköping - Jämför offerter

Hitta bokföringshjälp i Norrköping

Jämför offerter från bokföringsbyråer i Norrköping - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra bokföringsbyråer i Norrköping. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika bokföringsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av bokföringsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj bokföringsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts bokföringshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla bokföringsbyråer som jobbar med den typ av bokföringshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade bokföringsbyråer.

Välj bokföringsbyrå

Välj bokföringsbyrå

Ni väljer sen den bokföringsbyrå eller bokföringskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

RedovisningsOfferter – vi har din bokföringsbyrå i Norrköping

RedovisningsOfferter är en nätbaserad mötesplats mellan företagare och bokföringsbyråer. Här kan du som vill anlita en professionell bokföringsbyrå som kan hjälpa dig med din bokföring i Norrköping kostnadsfritt hitta en duktig bokföringskonsult. Har du en bokföringsbyrå i Norrköping är det perfekt att ansluta dig till RedovisningsOfferter. Vi är en av Sveriges största förmedlingssajter av bokföringskonsulter med anslutna bokföringsbyråer på många av landets större orter r. Längre ner på vår sida kan du läsa om hur smidigt RedovisningsOfferter fungerar både för dig som vill anlita en bokföringsbyrå i Norrköping och för dig som har en bokföringsbyrå i Norrköping och vill ansluta dig till vår sajt.

De enda egentliga direktiven som står i Bokföringslagen och Årsredovisningslagen är att ”god redovisningssed måste följas”. Men vad är då egentligen god redovisningssed? Det är ett begrepp som enklast kan beskrivas som att man måste följa gällande redovisningslagar och allmänt vedertagen praxis. Vad som är god redovisningssed kan vara olika för olika företagskategorier, vad som är god redovisningssed är inte nödvändigtvis samma för ett mindre företag som för ett större. Det är viktigt att god redovisningssed följs, så pass att det granskas i samband med årsredovisningen. Om granskningen visar att god redovisningssed inte har följts, hålls företaget ansvarigt för detta och i värsta fall kan det leda till böter. För att vara säker på att din bokföring följer god redovisningssed är det bäst att anlita en bokföringsbyrå. Men kom ihåg att även om du anlitar en bokföringsbyrå så är det alltid företaget självt som har huvudansvaret för att bokföringen är korrekt, det ansvaret kan du aldrig lämna ifrån dig. Bokföringskonsultens ansvar ligger i att bokföringen följer god redovisningssed.

Det är lätt, smidigt och helt gratis att använda RedovisningsOfferter när du vill hitta någon som kan göra din bokföring i Norrköping. Du fyller i och skickar in vårt frågeformulär. Din information matchas sedan mot våra anslutna bokföringsbyråer i Norrköping och du blir kontaktad av högst fem olika byråer som överlämnar en presentation av deras bokföringstjänster och en offert. Vem du väljer att anlita är helt och hållet upp till dig.

För dig som har en bokföringsbyrå i Norrköping är RedovisningsOfferter ett effektivt och ekonomiskt sätt att få in nya kunder. Vi får dagligen in nya uppdrag från företag i alla storlekar och bolagsformer runt om i landet som regelbundet vill någon ha hjälp med bokföring i Norrköping. När du får en kundförfrågan skickad till dig avgör du själv om du vill svara med en offert. Du behöver bara betala för bokföringsuppdragen som du vill lämna en offert för, i övrigt är vår tjänst gratis. Därför kan du välja de uppdrag som gagnar din byrå mest och kan därmed tjäna mer per arbetad timme. Du får alltid möjlighet att föra en dialog med uppdragsgivaren och kan då presentera vad som ingår i dina bokföringstjänster. Detta är extra viktigt då RedovisningsOfferter är en förmedling av professionella och kvalitetssäkrade bokföringsbyråer och inte en prispressartjänst som trycker ner priserna i botten.