Bokföring i Stockholm - Jämför offerter

Hitta bokföringshjälp i Stockholm

Jämför offerter från bokföringsbyråer i Stockholm - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra bokföringsbyråer i Stockholm. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika bokföringsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av bokföringsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj bokföringsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts bokföringshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla bokföringsbyråer som jobbar med den typ av bokföringshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade bokföringsbyråer.

Välj bokföringsbyrå

Välj bokföringsbyrå

Ni väljer sen den bokföringsbyrå eller bokföringskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

RedovisningsOfferter – hos oss hittar du bokföringsbyråer i Stockholm

Använd dig av en av Sveriges största förmedlare av ekonomi och bokföringstjänster på nätet när du behöver anlita en bokföringsbyrå som kan sköta ditt företags bokföring i Stockholm. RedovisningsOfferter förmedlar bokföringsbyråer och bokföringskonsulter till företag över hela landet. Alla våra anslutna bokföringsbyråer är godkända och kvalitetssäkrade. Har du en bokföringsbyrå i Stockholm är det perfekt att ansluta dig till vår förmedlingstjänst. Längre ner på sidan kan du läsa mer om hur RedovisningsOfferter fungerar både för dig som uppdragsgivare och dig som ansluten bokföringskonsult.

Enligt svensk lag är alla aktiebolag, handelsbolag, ekonomiska föreningar och enskilda näringsidkare bokföringsskyldiga. Syftet med bokföringen är dels att du ska få en överblick över din verksamhet och kunna planera framtiden. Men det finns även andra som kan vara intresserade av ditt företags bokföring som t ex banken om du skulle behöva ett lån, Skatteverket för din inkomstdeklaration och skattedeklaration och leverantörer om du behöver förlängd kredittid. Bokföringsskyldigheten innebär att du löpande bokför alla affärshändelser i en grundbok och i en huvudbok. Med affärshändelse menas en händelse av ekonomisk art som påverkar företagets ekonomi. Du måste ha verifikationer till alla bokföringsposter och finns inte det så måste du själv utfärda en bokföringsorder. Du måste arkivera all räkenskapsinformation i Sverige under sju års tid. Slutligen måste du upprätta ett årsbokslut eller årsredovisning. Att sköta företagets bokföring kan vara tidsödande, lite krångligt och inte minst ganska tråkigt. Du kan anlita en bokföringskonsult som tar hand om all din bokföring eller bara delar av den som årsbokslut och skattedeklaration. Hör med din bokföringsbyrå vilka bokföringstjänster de erbjuder och ni kan komma fram till en lösning som passar just dig och ditt företag.

RedovisningsOfferter hjälper dig att helt utan kostnad hitta en seriös byrå som kan ta hand om ditt företags bokföring i Stockholm. Du behöver bara fylla i formuläret som finns på vår hemsida, och hos våra samarbetspartners, och uppge vad för bokföringshjälp du vill ha och vilken företagsform det rör sig om. Din förfrågan skickas till våra anslutna bokföringsbyråer i Stockholm varpå du får svar från maximalt fem byråer som återkommer med en beskrivning av deras bokföringstjänster samt en offert. Det är helt och hållet ditt eget val vem du vill anlita. Snabbt, smidigt och helt gratis!

För dig som har en bokföringsbyrå i Stockholm är RedovisningsOfferter ett perfekt sätt för dig att få in nya uppdrag utan att du själv behöver lägga värdefull tid på att aktivt marknadsföra dig. Vi får årligen in tusentals förfrågningar från företagare, såväl små enskilda firmor som stora aktiebolag, runt om i landet. Nästan varje dag vill företag anlita en konsult som kan sköta deras bokföring i Stockholm. När du får en förfrågan skickad till dig väljer du själv om du vill svara och det är bara de uppdrag som du är intresserad av som du betalar för. Därför kan du välja endast de bokföringsuppdrag som är mest lönsamma för din byrå och därmed tjäna mer per arbetad timme. Att vara ansluten till RedovisningsOfferter är både praktiskt och ekonomiskt!