Bokföring i Täby - Jämför offerter

Hitta bokföringshjälp i Täby

Jämför offerter från bokföringsbyråer i Täby - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra bokföringsbyråer i Täby. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika bokföringsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av bokföringsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj bokföringsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts bokföringshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla bokföringsbyråer som jobbar med den typ av bokföringshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade bokföringsbyråer.

Välj bokföringsbyrå

Välj bokföringsbyrå

Ni väljer sen den bokföringsbyrå eller bokföringskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

Använd RedovisningsOfferter när du söker bokföringsbyrå i Täby!

RedovisningsOfferter vänder sig både till dig som vill anlita en bokföringsbyrå som tar hand om din bokföring i Täby och till dig som har en bokföringsbyrå i Täby och vill ansluta dig till oss. Vi är en av Sveriges mest tillfrågade förmedlingssajter för ekonomitjänster och bokföringstjänster med anslutna bokföringsbyråer på alla större orter. Hos oss kan du som företagare helt kostnadsfritt hitta och jämföra bokföringsbyråer och bokföringskonsulter på din ort. Alla våra bokföringsbyråer har först blivit kvalitetssäkrade och godkända av oss innan de anslutits till RedovisningsOfferter.

Vet du vad ett bokslut är? Vid varje räkenskapsårs – vanligen ett kalenderår – slut ska alla företag avsluta sin bokföring med ett årsbokslut eller årsredovisning beroende på hur mycket ditt företag omsätter och vilken bolagsform det är. Enskilda firmor, handelsbolag, ideella föreningar och stiftelser avslutar sitt räkenskapsår med ett årsbokslut. Ett bokslut är en sammanställning av bokföringen och är kanske den mest krävande uppgiften kring ett företags bokföring. När man gör ett bokslut ska affärshändelserna sammanställas i en resultaträkning och en balansräkning. Resultaträkningen visar en översikt över alla intäkter och kostnader och här kan du se företagets resultat. I balansräkningen ser du företagets tillgångar, eget kapital och skulder. Enskilda firmor och ideella föreningar som inte omsätter mer än tre miljoner kronor kan göra ett förenklat årsbokslut. För att vara helt säker på att årsbokslutet är gjort på ett korrekt sätt är det bra att anlita en bokföringskonsult. Bokföringskonsulten vet exakt hur årsbokslutet ska upprättas, vilka poster som ska stå med, vilka lagar och regler som gäller och vilka datum som är viktiga. Lämna ditt årsbokslut i trygga händer medan du med gott samvete kan ägna dig åt andra arbetsuppgifter.

Det är lätt, smidigt och faktiskt helt gratis för dig som företagare att använda dig av RedovisningsOfferter. När du vill hitta en konsult som kan sköta ditt företags bokföring i Täby behöver du bara fylla i enkelt formulär som finns på vår hemsida. Du kan även hitta formuläret hos våra samarbetspartners. Din information stäms av mot våra bokföringsbyråer i Täby varpå du får svar från ett maximum av fem byråer som lämnar en beskrivning av deras bokföringstjänster samt en offert. Därefter kan du gå igenom svaren i lugn och ro och vem du väljer är helt och hållet upp till dig.

RedovisningsOfferter är en utmärkt marknadsföringskanal för dig som har en bokföringsbyrå i Täby. Att vara ansluten till oss är både effektivt och billigt. Vi får in tusentals förfrågningar varje år från näringsidkare runt om i landet som vill anlita en skicklig bokföringsbyrå. Det är allt från små enskilda firmor till stora aktiebolag som vill få hjälp med bokföring i Täby. När du får en kunds förfrågan väljer du själv om du vill ta dig an uppdraget och det är bara då som du behöver betala för att få kontakt med uppdragsgivaren. På så vis kan du välja de ekonomiuppdrag som du tjänar mest på och kan därför maximera din timpenning. När du kontaktar uppdragsgivaren får du möjlighet att motivera vad som ingår i ditt arvode.