Bokföring i Uppsala - Jämför offerter

Hitta bokföringshjälp i Uppsala

Jämför offerter från bokföringsbyråer i Uppsala - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra bokföringsbyråer i Uppsala. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika bokföringsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av bokföringsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj bokföringsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts bokföringshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla bokföringsbyråer som jobbar med den typ av bokföringshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade bokföringsbyråer.

Välj redovisningsbyrå

Välj bokföringsbyrå

Ni väljer sen den bokföringsbyrå eller bokföringskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

Hitta en bokföringsbyrå i Uppsala genom RedovisningsOfferter!

Hos RedovisningsOfferter kan du som företagare att helt kostnadsfritt jämföra kvalitetssäkrade bokföringsbyråer som har lång erfarenhet och mycket kunskap. Genom oss kan du anlita en byrå som sköter ditt företags bokföring i Uppsala. Som en av Sveriges största förmedlingssajter inom ekonomi och bokföringstjänster erbjuder vi bokföringsbyråer på de flesta större orter. Har du en bokföringsbyrå i Uppsala och vill ansluta dig till RedovisningsOfferter är du välkommen att höra av dig till oss. Läs mer längre ner om hur både du som företagare och du som bokföringskonsult använder dig av vår förmedlingstjänst.

Det finns en hel del lagar och regler kring ditt företags bokföring, så mycket att det finns både en bokföringslag och en årsredovisningslag. I Bokföringslagen kan du läsa vilka regler som finns för den löpande bokföringen och allt runt omkring. Det är en ganska tung läsning, särskilt om du inte är insatt i all terminologi kring bokföring. Om du anlitar en bokföringsbyrå så behöver du inte vara insatt i regelverket kring bokföring eller hålla dig uppdaterad om lagändringar, det är sådant som din bokföringskonsult håller koll på åt dig, utöver att hen tar hand om din bokföring. Men kom ihåg att det alltid är företaget självt som har yttersta ansvaret för att bokföringen är korrekt även om det är en bokföringsbyrå som gör den åt dig. Bokföringskonsulten är bara ansvarig för att bokföringen följer god redovisningssed, vilket innebär att den följer gällande svensk lagstiftning och allmänt vedertagen praxis. Innebörden av god redovisningssed är olika beroende på bolagsformen, det behöver inte vara samma för en enskild firma som för ett aktiebolag.

Genom RedovisningsOfferter kan du som företagare få hjälp med din bokföring i Uppsala. Det är lätt, smidigt och alldeles gratis att använda sig av vår förmedlingstjänst. Du behöver bara fylla i formuläret som du hittar både hos oss och hos dem vi samarbetar med. Du uppger vad för bolagsform det rör sig om och vilken sorts bokföringshjälp du behöver. Din förfrågan slussas vidare till våra anslutna bokföringsbyråer i Uppsala och du får sedan svar inom kort från högst fem byråer som skickar en offert. Du kan igenom svaren när helst det passar dig innan du bestämmer dig för vilken bokföringsbyrå du vill anlita.

Om du tillhandahåller tjänster i bokföring i Uppsala så är det perfekt för dig att ansluta dig till RedovisningsOfferter. I jämförelse med andra marknadsföringskanaler är det både billigare och effektivare att vara ansluten till oss. Vi får in tusentals nya uppdrag varje år från företag runt om i landet som vill få hjälp av en seriös bokföringsbyrå. Det är allt från små enskilda firmor till stora aktiebolag. Ofta får vi förfrågningar om hjälp med bokföring i Uppsala. När du får en kundförfrågan väljer du själv om du är intresserad av uppdraget och det är bara när du vill ta dig an ett bokföringsuppdrag som du betalar en engångssumma för att få tillgång till kundens kontaktinformation. När du svarar uppdragsgivaren bör du förklara noggrant vad det är uppdragsgivaren får för sina pengar om vederbörande väljer att anlita dig.