Redovisning i Örebro - Jämför offerter

Hitta redovisningshjälp i Örebro

Jämför offerter från redovisningsbyråer i Örebro - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra redovisningsbyråer i Örebro. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika redovisningsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av redovisningsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj redovisningsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts redovisningshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla redovisningsbyråer som jobbar med den typ av redovisningshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade redovisningsbyråer.

Välj redovisningsbyrå

Välj redovisningsbyrå

Ni väljer sen den redovisningsbyrå eller redovisningskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

Hitta en redovisningsbyrå i Örebro med RedovisningsOfferter!

Med RedovisningsOfferter är det både snabbt och bekvämt att hitta en erfaren och kunnig redovisningsbyrå som tar hand om ditt företags redovisning i Örebro. Vi är en av de ledande förmedlingssajter inom ekonomi och redovisningstjänster i Sverige och vi finns på många orter runt om i Sverige. Har du en redovisningsbyrå i Örebro och vill ansluta dig till en effektiv förmedlingstjänst som dessutom tar en lägre kostnad än andra marknadsföringskanaler så hör av dig till RedovisningsOfferter. Läs mer här nedan om hur RedovisningsOfferter fungerar!

Årsredovisning tillhör en av alla redovisningstjänster som en redovisningskonsult tillhandahåller. En årsredovisning är en sammanställning av ett företags räkenskaper och förvaltning för ett räkenskapsår. Enligt lag ska alla aktiebolag, vissa handelsbolag samt ekonomiska föreningar sammanställa sitt räkenskapsår i en årsredovisning som ska vara offentlig. En årsredovisning består av en balansräkning, en resultaträkning, noter och en förvaltningsberättelse. Vidare ska årsredovisningen följa fyra redovisningsprinciper. Fortlevnadsprincipen innebär att företaget ska antas fortsätta sin verksamhet under överskådlig tid. Konsekvensprincipen innebär att samma värderingsmetoder ska användas år efter år. Försiktighetsprincipen är att värdera sina tillgångar, skulder, intäkter och kostnader med försiktighet. Kontinuitetsprincipen betyder att den ingående balansräkningen ska stämma överens med den utgående från föregående räkenskapsår. När årsredovisningen är sammanställd skickas den in till Bolagsverket för offentliggörande. Aktiebolag och ekonomiska föreningar ska även lämna förslag till vinst – eller förlustdisposition och till slut ska årsredovisningen undertecknas av VD och samtliga styrelsemedlemmar.

Använd dig av RedovisningsOfferter när du ska anlita en konsult för att ta hand om ditt företags redovisning i Örebro. Du skickar in en förfrågan med hjälp av formuläret som finns på vår hemsida och hos våra samarbetspartners. Du beskriver vilken bolagsform det rör sig om och vad för redovisningshjälp du behöver. Din förfrågan skickas sedan vidare till våra anslutna redovisningsbyråer som matchas mot din information varpå du får svar från högst fem byråer som svarar med en detaljerad presentation av deras tjänster samt en offert. Vilken konsult du vill att anlita är helt upp till dig. Det är lätt, bekvämt och dessutom helt kostnadsfritt för dig som uppdragsgivare att använda dig av RedovisningsOfferers förmedlingstjänst!

RedovisningsOfferter är en perfekt marknadsföringskanal för dig som tillhandahåller tjänster inom redovisning i Örebro. Genom att vara ansluten till oss slipper du själv lägga tid och pengar på att marknadsföra dig aktivt. Vi får in nya uppdrag varje dag från företagare runt om i landet, det rör som om såväl små enskilda firmor till större aktiebolag. Regelbundet efterfrågar de hjälp med redovisning i Örebro. Du betalar bara för de uppdrag som du är intresserad av att ta dig an, vilket gör att du kan välja just de redovisningsuppdrag som är mest lönsamma för din redovisningsbyrå och därmed tjäna mer per arbetad timme. Du får en viktig personlig kontakt med uppdragsgivaren där du kan presentera dina redovisningstjänster och motivera ditt arvode. Det är viktigt att du gör det eftersom RedovisningsOfferter inte är en prispressartjänst som försöker driva ner priserna i botten utan en förmedlingstjänst av kompetenta och erfarna redovisningsbyråer och redovisningskonsulter.