Redovisning i Gävle - Jämför offerter

Hitta redovisningshjälp i Gävle

Jämför offerter från redovisningsbyråer i Gävle - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra redovisningsbyråer i Gävle. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika redovisningsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av redovisningsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj redovisningsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts redovisningshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla redovisningsbyråer som jobbar med den typ av redovisningshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade redovisningsbyråer.

Välj redovisningsbyrå

Välj redovisningsbyrå

Ni väljer sen den redovisningsbyrå eller redovisningskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

RedovisningsOfferter – det smarta sättet att hitta en redovisningsbyrå i Gävle

Om du har en redovisningsbyrå eller om du är på jakt efter en konsult som kan hjälpa dig med din redovisning i Gävle så använd dig av RedovisningsOfferter! Vi är en av Sveriges största förmedlare online av ekonomi och redovisningstjänster. Genom oss kan företagare och uppdragsgivare kostnadsfritt hitta och jämföra seriösa och pålitliga redovisningskonsulter och redovisningsbyråer runt om i landet. Det är lätt och bekvämt för både dig som uppdragsgivare och dig som redovisningskonsult att använda sig av vår förmedlingstjänst.

Vad är en redovisning egentligen? Kort förklarat är det en registrering av företagets ekonomiska händelser eller en förmögenhetsrapportering av tillgångarnas och skuldernas samlade värde. En redovisning består av två delar; en förmögenhetsrapportering som finns i balansrapporten och en resultatuppföljning som finns i resultatrapporten. I redovisningen brukar man även ha olika former av sidoordnade redovisningar som kallas reskontror. I kundreskontran hittar man vilka kunder som har fakturerats och om de har betalat. I leverantörsreskontran registrerar man leverantörsskulder och när de betalats. I anläggningsregistret finns företagets maskiner, inventarier, deras anskaffningsvärden samt ackumulerade värdeminskningsavdrag. Låter det mycket att hålla reda på? Ta det lugnt! Det är precis det som en redovisningsbyrå jobbar med. Anlita en duktig redovisningskonsult som tar hand om ditt företags redovisning och bistår med råd i ekonomiska frågor. Tänk på att även om du har anlitat en redovisningskonsult så ligger alltid huvudansvaret för företagets redovisning hos företaget själv. Redovisningskonsultens är ansvarig i den utsträckningen att hen måste beakta gällande lagstiftning.

För dig som uppdragsgivare fungerar RedovisningsOfferter på följande vis: du fyller i formuläret som du hittar på vår hemsida eller hos någon av våra samarbetspartners. Där beskriver du vilken sorts redovisningshjälp du behöver och vilken bolagsform det rör sig om. Din förfrågan skickas sedan vidare till redovisningsbyråer och redovisningskonsulter som är anslutna till vår förmedlingstjänst. Du kommer få svar från högst fem byråer som återkommer med en beskrivning av deras tjänster och en offert. Du kan sedan välja att anlita den redovisningsbyrå eller redovisningskonsult som du tycker passar ditt företags behov bäst. Den här tjänsten är helt kostnadsfri för dig som uppdragsgivare. Hitta din konsult inom redovisning i Gävle med RedovisningsOfferter!

Är du redovisningskonsult eller har en redovisningsbyrå i Gävle så fungerar RedovisningsOfferter så här: när du har blivit godkänd och anslutit dig till vår förmedlingstjänst kommer du ta emot förfrågningar som skickats från uppdragsgivare. Vi får dagligen in nya uppdragsgivare från både små enskilda företag till stora aktiebolag runt om i Sverige. Du väljer själv vilka du är intresserad av och det är bara dessa som du betalar för. Det gör att du kan välja just de redovisningsuppdrag som är mest lönsamma för din byrå. Du slipper dessutom lägga ner värdefull tid på att jaga nya kunder och att marknadsföra dig aktivt. Du får en personlig kontakt med uppdragsgivaren och kan beskriva dina redovisningstjänster och motivera ditt arvode. Allt detta gör att RedovisningsOfferter är mer lönsamt och mer effektivt för dig som redovisningskonsult i jämförelse med andra marknadsföringskanaler.