Redovisning i Linköping - Jämför offerter

Hitta redovisningshjälp i Linköping

Jämför offerter från redovisningsbyråer i Linköping - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra redovisningsbyråer i Linköping. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika redovisningsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av redovisningsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj redovisningsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts redovisningshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla redovisningsbyråer som jobbar med den typ av redovisningshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade redovisningsbyråer.

Välj redovisningsbyrå

Välj redovisningsbyrå

Ni väljer sen den redovisningsbyrå eller redovisningskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

RedovisningsOfferter hjälper dig hitta en redovisningsbyrå i Linköping

Både företagare som vill ha hjälp med redovisningen och redovisningsbyråer har stor nytta av RedovisningsOfferter! Som en av Sveriges största förmedlare på nätet av ekonomi och redovisningstjänster har många anslutna redovisningsbyråer runt om i landet. Vi hjälper företag kostnadsfritt att få kontakt med seriösa redovisningsbyråer och redovisningskonsulter. För redovisningsbyråer är vår förmedlingstjänst både effektiv och billig i jämförelse med andra marknadsföringskanaler. Läs mer längre ner om hur vår hemsida fungerar för både dig som vill ha hjälp med ditt företags redovisning i Linköping och för dig som vill ansluta dig till vår förmedlingstjänst som redovisningskonsult.

Redovisning är en del inom företagsekonomi som innefattar registrering av ekonomiska händelser, alltså affärshändelser i ett företag och en förmögenhetsrapportering av det samlade värdet av företagets tillgångar och skulder. Redovisningen består av två delar; dels en förmögenhetsrapportering som finns i balansrapporten och dels en resultatuppföljning som finns i resultatrapporten. Till redovisningen brukar man även koppla olika sidoordnade redovisningar som kallas reskontror. I kundreskontran står vilka kunder som fakturerats och om de har betalt. I leverantörsreskontran kontrolleras att leverantörsskulder löpande registrerats och betalas. I löneredovisningen håller man koll på till vem och hur mycket lön respektive skatt som har betalats. Slutligen så har man ett anläggningsregister där man håller reda på bolagets maskiner och inventarier, deras anskaffningsvärden samt ackumulerade värdeminskningsavdrag. Allt detta och mer därtill kan en redovisningskonsult hjälpa dig med. Men kom ihåg att även om du anlitar en redovisningsbyrå att sköta om ditt företags redovisning så är det alltid företaget själv som har huvudansvaret för att redovisningen är korrekt. Redovisningskonsulten är bara ansvarig för att redovisningen sker enligt god redovisningssed.

Via RedovisningsOfferter kan du lätt och smidigt hitta hjälp med din redovisning i Linköping. Vår förmedlingstjänst är dessutom gratis för dig som uppdragsgivare. Det enda du behöver göra är att fylla i frågeformuläret som du hittar på vår sajt och hos våra samarbetspartners. Där beskriver vad för redovisningshjälp du vill ha och vilken bolagsform din firma har. Din förfrågan skickas sedan vidare till våra anslutna redovisningsbyråer och du blir kontaktad av maximalt fem konsultbyråer som återkommer med information om vilka redovisningstjänster de erbjuder samt en offert. Du väljer själv vilken byrå du vill anlita.

Genom att som redovisningsbyrå ansluta sig till RedovisningsOfferters förmedlingstjänst tjänar du både tid och pengar. Vår hemsida är det perfekta sättet att hitta nya kunder och uppdragsgivare utan att du själv behöver marknadsföra dig aktivt. Vi får ständigt in nya uppdrag från både stora aktiebolag som små enskilda näringsidkare runt om i landet. Du betalar bara för de uppdrag du vill åta dig vilket gör att du själv kan välja vilka som är lönsammast för din byrå och på så sätt tjäna mer per arbetad timme. Du får en personlig kontakt med uppdragsgivare och kan beskriva dina tjänster och förklara ditt arvode vilket är extra viktigt då RedovisningsOfferter huvudsyfte inte är att pressa priser utan förmedla redovisningstjänster. I jämförelse med andra marknadskanaler är vår hemsida det billigaste och mest effektiva sättet att få nya kunder.