Redovisning i Malmö - Jämför offerter

Hitta redovisningshjälp i Malmö

Jämför offerter från redovisningsbyråer i Malmö - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra redovisningsbyråer i Malmö. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika redovisningsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av redovisningsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj redovisningsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts redovisningshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla redovisningsbyråer som jobbar med den typ av redovisningshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade redovisningsbyråer.

Välj redovisningsbyrå

Välj redovisningsbyrå

Ni väljer sen den redovisningsbyrå eller redovisningskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

Få hjälp med ditt företags redovisning i Malmö genom RedovisningsOfferter!

RedovisningsOfferter är en av Sveriges ledande förmedlingar inom ekonomi och redovisningstjänster. Hos oss kan du hitta en seriös byrå som kan hjälpa dig med din redovisning i Malmö och på många andra orter runt om i landet. För dig med egen redovisningsbyrå är det både behändigt och lönsamt att ansluta dig till vår förmedlingstjänst. Många företag, stora aktiebolag så väl som små enskilda firmor, väljer att använda sig av vår sajt när de ska anlita en redovisningskonsult. Lite längre ner på sidan kan du läsa om hur RedovisningsOfferter fungerar för både dig som har en redovisningsbyrå och för dig som vill anlita en konsult som tar hand om ditt företags redovisning i Malmö.

Inom redovisning stöter man ofta på begreppen ”god redovisningssed” och REKO. Att redovisningen ska följa god redovisningssed kan enklast beskrivas som att gällande redovisningslagar och vedertagen praxis ska följas. Med vedertagen praxis menas ofta använt eller allmänt accepterat tillvägagångssätt. Det är Bokföringsnämnden som har det övergripliga ansvaret för vad som ska innefattas i begreppet god redovisningssed. Vid varje räkenskapsårsslut granskas årsredovisningen och en viktig del i granskningen är att kontrollera att arbetet skett enligt god redovisningssed. Om så inte är fallet måste företaget stå till svars för detta och det kan i värsta fall leda till böter. REKO är normgivande för god redovisningssed och är ett ramverk med grundläggande principer och riktlinjer som bygger på att skapa kvalitativa redovisningstjänster. Man kan säga att jobba enligt REKO är en kvalitetsstämpel för auktoriserade redovisningskonsulter.

Vill du anlita en kunnig redovisningskonsult som kan ta hand om ditt företags redovisning i Malmö så använd dig av RedovisningsOfferters förmedlingstjänst. Den är inte bara lätt och smidig, den är dessutom helt gratis för dig som uppdragsgivare. Du fyller i formuläret som du hittar på vår hemsida eller hos någon av våra samarbetspartner, uppger vad för redovisningshjälp du behöver och vilken bolagsform det rör sig om. Din förfrågan skickas sedan vidare till de redovisningsbyråer som är anslutna till vår tjänst varpå högst fem byråer återkommer till dig med en beskrivning av vilka tjänster de tillhandahåller samt en offert. Det är helt och hållet ditt eget val vilken redovisningsbyrå du väljer att anlita.

För dig som har en egen redovisningsbyrå så erbjuder RedovisningsOfferter en perfekt mötesplats för dig och nya kunder. Varje dag hör nya företag av sig till oss och vill anlita en redovisningskonsult för att ta hand om deras redovisning i Malmö och många andra orter. Genom att vara ansluten till oss slipper du lägga dyrbar tid på att jaga nya uppdrag och marknadsföra dig aktivt. RedovisningsOfferter är dessutom billigare än andra marknadsföringskanaler eftersom du bara betalar för de uppdrag som du är intresserad av. Det gör att du själv kan välja vilka uppdrag som du tycker är lönsammast för din byrå och därmed tjäna mer per arbetad timme. RedovisningsOfferter är inte en prispressartjänst utan en förmedlingstjänst och genom din personliga kontakt med uppdragsgivaren kan du presentera dina redovisningstjänster och motivera ditt arvode.