Redovisning i Umeå - Jämför offerter

Hitta redovisningshjälp i Umeå

Jämför offerter från redovisningsbyråer i Umeå - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra redovisningsbyråer i Umeå. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika redovisningsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av redovisningsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj redovisningsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts redovisningshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla redovisningsbyråer som jobbar med den typ av redovisningshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade redovisningsbyråer.

Välj redovisningsbyrå

Välj redovisningsbyrå

Ni väljer sen den redovisningsbyrå eller redovisningskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

Redovisningsbyrå i Umeå hittar du hos RedovisningsOfferter!

Har du en redovisningsbyrå i Umeå och vill ha ett effektivt och billigt sätt att få in nya kunder så anslut dig till RedovisningsOfferter! Vi är en av Sveriges största förmedlare på nätet av ekonomi och redovisningstjänster och vi har anslutna redovisningsbyråer över hela landet. Vi hjälper företagare och uppdragsgivare att gratis hitta och jämföra seriösa redovisningsbyråer och redovisningskonsulter. Vill du anlita en duktig och erfaren konsult att sköta ditt företags redovisning i Umeå så använd dig av RedovisningsOfferters förmedlingstjänst. Alla våra medlemsbyråer har först blivit godkända av oss innan de ansluts till vår tjänst.

Enligt årsredovisningslagen (1995:1 554) kapitel 6, 2§ ska årsredovisningen upprättas på ett överskådligt sätt och i enlighet med god redovisningssed. Men vad innebär egentligen god redovisningssed? Det innebär att gällande redovisningslagar och vedertagen praxis ska följas när årsredovisningen upprättas. Det är Bokföringsnämnden som har det övergripliga ansvaret av vad god redovisningssed är. I årsredovisningslagen och bokföringslagen finns inga direkta regler för hur en redovisning ska upprättas eller vad den ska innehålla. Däremot finns det ett antal rekommendationer från normgivande organ som Bokföringsnämnden, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och Föreningen Auktoriserade Revisorer och standarder från International Accounting Standards Board som ska följas. SRF och FAR har standardiserat svensk redovisning genom ett normsystem som kallas REKO. Där står bl. a vad god redovisningssed vid utförande av redovisningstjänster innebär. Det är viktigt att god redovisningssed har tillämpats vid årsredovisningen och detta granskas vid räkenskapsårets slut. Bedöms det att så inte är fallet måste företaget stå till svars för detta och i värsta fall kan det leda till böter. Anlitar du en redovisningsbyrå att sköta din redovisning kan du vara säker på att redovisningen görs på ett korrekt sätt och att inget viktigt missas.

Genom RedovisningsOfferter hittar du en bra redovisningsbyrå som kan ta hand om ditt företags ekonomi och redovisning i Umeå. Det är lätt, smidigt och helt gratis att använda vår tjänst! Du fyller bara i formuläret som du hittar på vår hemsida och hos våra samarbetspartners och beskriver vad för redovisningshjälp du behöver och vilken bolagsform det rör sig om. Din information matchas mot våra anslutna redovisningsbyråer och din förfrågan skickas vidare till de som passar för ditt företags behov varpå du blir kontaktad av högst fem byråer som återkommer med en offert.

RedovisningsOfferter är ett effektivt och billigt sätt för dig med en redovisningsbyrå att få in nya kunder utan att du själv behöver marknadsföra dig aktivt vilket kostar både tid och pengar. Varje dag får vi in nya förfrågningar från såväl stora aktiebolag som små enskilda firmor över hela Sverige som vill anlita en redovisningsbyrå, flertalet vill ha hjälp med sitt företags redovisning i Umeå. När du får en ny förfrågan väljer du själv om du är intresserad av att ta dig an uppdraget och det är bara de uppdrag som du är intresserad av som du betalar för. Du får en viktigt personlig kontakt med din uppdragsgivare och kan presentera dina tjänster och motivera ditt arvode vilket är extra viktigt då RedovisningsOfferter inte är en prispressartjänst.