Redovisning i Västerås - Jämför offerter

Hitta redovisningshjälp i Västerås

Jämför offerter från redovisningsbyråer i Västerås - helt gratis!

Vi specialiserar oss på att gratis hjälpa företag att hitta och jämföra redovisningsbyråer i Västerås. Du behöver bara fylla i formuläret nedan, så får du kostnadsfria offerter från olika redovisningsbyråer.

Du sparar tid och pengar genom att jämföra flera olika byråer på en och samma gång.

Du förbinder dig inte till något genom att fylla i formuläret nedan, du väljer själv om du vill anlita någon av redovisningsbyråerna!

  • Beskriv jobbet
    1. Fyll i formuläret
  • Kontaktad av företag
    2. Jämför offerter
  • Jämför och välj företag
    3. Välj redovisningsbyrå
Skickar in förfrågan...
Beskriv ert behov

Beskriv ert behov

Gör en kostnadsfri förfrågan genom att fylla i formuläret och beskriv vilken sorts redovisningshjälp ni behöver samt vilken bolagsform ni har.

Jämför offerter

Jämför offerter

Vi skickar er förfrågan till alla redovisningsbyråer som jobbar med den typ av redovisningshjälp ni efterfrågat. Ni får sedan upp till fem offerter från kvalitetskontrollerade redovisningsbyråer.

Välj redovisningsbyrå

Välj redovisningsbyrå

Ni väljer sen den redovisningsbyrå eller redovisningskonsult som passar er bäst. Det är dock inget tvång att välja någon av byråerna, ni väljer helt själva om ni vill anlita någon av dem.

RedovisningsOfferter hjälper dig hitta en redovisningsbyrå i Västerås!

Funderar du på att anlita en kunnig konsult som hjälper dig med ditt bolags redovisning i Västerås? Använd dig då utav RedovisningsOfferters förmedlingstjänst! Vi är en av Sveriges ledande förmedlingar på nätet av ekonomi och redovisningstjänster. Med vår tjänst kan du som företagare jämföra olika redovisningsbyråer och redovisningskonsulter utan att någon kostnad. Har du en redovisningsbyrå i Västerås är det perfekt för dig att ansluta dig till RedovisningsOfferter, vi är både effektivare och billigare än andra marknadsföringskanaler. Längre ner på sidan står det mer om hur RedovisnigsOfferter fungerar både för uppdragsgivare och för redovisningsbyråer.

Vet du vad ett räkenskapsår är och vad det är som gäller för de olika bolagsformerna? Ett räkenskapsår är den period som en verksamhets eller rörelses redovisning omfattar och som avslutas med ett bokslut och en årsredovisning. Ett räkenskapsår är vanligtvis ett kalenderår men det kan både vara kortare och längre, dock inte längre än 18 månader. Räkenskapsårets sista dag kallas balansdag och för många företag är det 31 december som är deras balansdag. När ett företag startas stämmer inte räkenskapsåret alltid överens med kalenderåret beroende på när under året som företaget startas. Därför finns det möjlighet att förlänga räkenskapsåret upp till sex månader för att komma i fas med kalenderåret. Enskilda näringsidkare, handelsbolag med fysiska delägare och samfällighetsförvaltande juridiska personer måste ha kalenderåret som räkenskapsår. Aktiebolag, ideella och ekonomiska föreningar eller handelsbolag med enbart juridiska delägare får ha brutet räkenskapsår. Även ett sådant omfattar 12 månader, med början den första dagen i en månad och avslutas den sista dagen i en månad. Det är vanligt att verksamheter som är säsongsbundna, t ex jordbruk och skidorter, har brutet räkenskapsår. Om du anlitar en redovisningskonsult så behöver du inte själv hålla reda på alla datum, regler och papper som ska fyllas i, det gör din redovisningskonsult åt dig och hen ser till att allt är korrekt och ingenting missas.

Använd dig av RedovisningsOfferter för att hitta en byrå som kan göra ditt företags redovisning i Västerås. Vår förmedlingstjänst är lätt, smidig och kostar ingenting för dig som uppdragsgivare. Du behöver bara skicka in en förfrågan med hjälp av formuläret som du hittar både på vår hemsida och på våra samarbetspartners hemsidor. Informationen du har uppgett matchas sedan mot våra redovisningsbyråer och inom kort blir du kontaktad av högst fem byråer som motsvarar dina krav som återkommer med en offert. Vem du väljer att anlita är helt och hållet ditt eget val.

För dig som har en redovisningsbyrå i Västerås är RedovisningsOfferter ett effektivt sätt att få in nya kunder. Dagligen hör företag i alla storlekar och bolagsformer från hela Sverige av sig till oss med förfrågningar, flertalet vill ha experthjälp med sin redovisning i Västerås. Som ansluten till vår förmedlingstjänst får du kundernas förfrågningar skickade till dig och du kan själv välja vilka uppdrag du vill ta dig an. Det är bara de uppdrag du är intresserad av som du betalar för, ingenting annat. Det innebär att du kan välja de redovisningsuppdrag din byrå tjänar mest på.