Anslut er redovisningsbyrå och få fler kunder!

Gör en intresseanmälan så berättar vi hur RedovisningsOfferter fungerar

Skickar in intresseanmälan...
Få fler kunder

Få fler kunder

Vi får dagligen in många uppdragsgivare över hela Sverige, som vill anlita en redovisningskonsult eller redovisningsbyrå. Det är allt från stora aktiebolag till små enskilda firmor.

Minska kostnaderna

Minska kostnaderna

Jämfört med andra marknadsföringskanaler så är RedovisningsOfferter det billigaste och mest effektiva sättet att få nya kunder. Ni betalar bara för de redovisningsuppdrag som ni är intresserade av.

Öka intäkterna

Öka intäkterna

Ni väljer helt själva vilka kunder ni vill ta er an, så ni kan välja just den sorts redovisningsuppdrag som är mest lönsamma för er. På så sätt tjänar ni mer för varje arbetad timme.

Nöjda medlemsföretag

“För oss som redovisningsbyrå, har tjänsten fungerat utmärkt. Vi får nästan varje dag ett flertal intressanta förslag på företag och privatpersoner som behöver vårt kunnande och kompetens. Vi är mycket nöjda med hur det fungerar. Kontakten med RedovisningsOfferter fungerar smidigt både per telefon eller mejl. Eventuella frågor besvaras direkt.”

Ulf Olsson - Nykvarns Bokföringsbyrå AB

Nöjda uppdragsgivare

“Extremt nöjd! Hittade snabbt en lyhörd redovisningsfirma. Bekvämt att inte behöva sitta och ringa runt själv. Sparade mycket tid genom att kunna jämföra flera redovisningsbyråer på samma gång.”

Eva R, Stockholm

“Snabbt och effektivt! Mycket positiv erfarenhet!”

Ulrika C, Kristianstad

“Kommer att rekommendera RedovisningsOfferter till andra!”

Petra V, Stockholm

RedovisningsOfferters kreditvärdighet

RedovisningsOfferters kreditvärdighet hos Bisnode RedovisningsOfferter Sverige är kreditvärdigt enligt Bisnodes kreditvärderingssystem. Kreditvärdigheten grundas på flertalet nyckeltal och övriga skötsamhetsfaktorer.

RedovisningsOfferter på Facebook